Het weekend van 4, 5 en 6 maart organiseerde Sutani Dojo namens BFKK(IFK Belgium) het jaarlijkse Winterkamp. We hadden de eer Shihan Janine Davies en Shihan Andrew Turner te ontvangen als gastlesgevers. Dit jaar mochten we leden uit negen dojo’s ontvangen, vanuit verschillende bonden: IFK België, IFK Nederland, IFK Frankrijk en Rengokai België. Het was een weekend van zware, uitdagende maar ook zeker leerrijke trainingen. Zaterdag lag de focus voornamelijk op kata en kihon, waar er zondag eerder kumite getraind werd. Bovendien zorgde een leuke avondactiviteit van het feestbestuur voor een mooi bonding moment tussen alle deelnemers. Op het einde van dit weekend werden er ook talrijke verdiende nieuwe graden uitgereikt. Sinds dit kamp is BFKK(IFK Belgium) eveneens twee nieuwe Shodans en één nieuwe Nidan rijker.

Jammer genoeg heeft corona er dit jaar voor gezorgd dat er een minder grote opkomst was, maar dat neemt niet weg dat de aanwezigen het beste van zichzelf hebben gegeven! Osu!

 

Om te beginnen willen we de lesgevers, Sensei Dave (Ryo Dojo), Sensei Franky (Fudoshin Dojo), Senpai Filip (Ookami dojo) en  Shihan Etienne (Ookami Dojo) bedanken voor het afnemen van de examens en de training die ze gegeven op onze nationale training van 17/10.

De leden van Ryo Dojo  die examen hebben afgelegd, hebben bloed, zweet en tranen gegeven voor hun graad, proficiat gasten, goed gewerkt!

Steve Goudmaekers behaalde zijn zijn 2de kyu, Mattias De Coninck behaalde 4de kyu, Guido Ossé behaalde 7de kyu en Jason Mannaerts behaald 8ste kyu

Het was een goedgevulde leuke dag, bedankt aan de aanwezige dojo’s: Ryo Dojo, Fudoshin Dojo, Ookami Dojo, Hin Dojo en Sutani Dojo!

Op naar de volgende nationale training!

Sportieve groetjes,

Osu!

Aangesloten bij
Evenementen
Kies je taal
NL
EN

© website powered by Twizzit.com